Cursuslocatie Corrosia in Almere Haven

Computerlessen in Almere-Haven


Bij voldoende aanmeldingen starten we in het begin 2019 met nieuwe computerlessen.
Deze worden gegeven in het buurtcentrum van St. de Schoor in Almere-Haven speciaal voor
55 plussers, als personen die een re-integratietraject volgen of hun kennis willen ophalen.

Neemt u deel aan een re-integratie traject en heeft dan ook nog de basiscursus Word en- of Excel of PowerPoint gevolgd, vergroot dit zeker uw sollicitatie kansen. Heeft u een coach, die u gedurende het re-integratietraject begeleidt dan kunt u vragen om u bij ons aan te melden. De kosten worden dan meestal voor u vergoed.
Wilt u weten voor welke cursussen voor u van toepassing zijn, klik dan in het hoofdmenu op de knop Cursussen, maar u kunt natuurlijk ook contact met mij opnemen, dat kan telefonisch, per e-mail of WhatsApp 06-22 33 23 44)

Docent

Werken met eigen Laptop


Aangezien we startende zijn en we niet beschikken over voldoende Pc’s vragen we u tijdens de lessen wel uw eigen laptop mee te brengen. Het voordeel hierbij is dat u thuis en tijdens de lessen op de zelfde Pc werkt en we bij vragen betreffende uw eigen Pc configuratie u wellicht kunnen helpen.
Heeft u geen laptop, geen nood, dan kunt u tegen een kleine vergoeding (€ 2,50 per les) een Pc van ons tijdens de cursus gebruiken.

Aanbod cursussen


Bent u nieuwsgierig geworden en wilt graag weten voor welke cursussen u zich kunt aanmelden?
Door te kikken op de TAB Cursussen in de menubalk, kunt u zien welke cursusmogelijkheid er zijn. Uiteraard staan daar ook de kosten van de cursus en het cursusboek vermeld.

Het Lesrooster


Gedetailleerde informatie van het lesprogramma kunt u vinden door te klikken op Lesrooster.

© Copyright 2012-2019 Computercursussen-Almere. All Rights reserved.
Made by Computercursussen Almere        Bijgewerkt op: 30 juni 2019