Magix Photostory de luxe


Tijdens deze cursus, leert u op een eenvoudige maar wel een professionele manier foto’s monteert, van effecten voorziet, geluid en/of videofragmenten toevoegt en het resultaat op een DVD brandt.
Naast de basisfuncties zoals monteren of overgangen en titels invoegen is er ook aandacht voor het laden van foto’s, mappen en het combineren van video's, effecten toevoegen en de mogelijkheden van DVD-menu’s.
Verder wordt er op een gestructureerde wijze aangegeven hoe u op een efficiënte manier de mogelijke handelingen verricht om een mooi resultaat te bereiken. Ook het opslaan en exporteren wordt behandeld.
Doel van de cursus is, om elke cursist de handvatten aan te reiken om hem of haar in staat te stellen om zelfstandig een indrukwekkende DVD te maken.


Voor het volgen van deze cursus, dient u zelf het MAGIX programma aan te schaffen. De kosten hiervan bedragen ongeveer € 70,00.
De cursus bestaat uit 10 lessen van ieder 2 uur. Indien u over een laptop beschikt en deze tijdens de cursus gebruikt, kunt u thuis zo weer verder gaan.
Zo kunt u al uw foto's analoog of digitaal omtoveren tot een DVD.
Ja, u leert ook hoe u dia's, negatieven of foto's kunt digitaliseren.


Kostenspecificatie Bedrag
Cursusboek €   38,90
12 lessen à 2 uur €   210,00
Totaal, excl. softwareprogramma Magix €  248,90

Ter Info

U meldt zich aan voor een volledige cursus. Indien u vroegtijdig stopt, wordt het resterende lesgeld niet geretourneerd of verrekend met een andere te volgen cursus.

Betaling

Het verschuldigde cursusgeld en de kosten van het cursusboek, moeten minimaal 6 weken voor aanvang van de cursus worden overgemaakt op rekeningnummer NL03 INGB 0668 5326 96
t.n.v. H. Boonstra.

© Copyright 2012-2019 Computercursussen-Almere. All Rights reserved.
Made by Computercursussen Almere        Bijgewerkt op: 30 juni 2019