Cursus Video bewerken


Tijdens deze cursus, leert u op een ontspannen en professionele manier films monteert, van effecten voorziet, het geluid bewerkt en het resultaat op een DVD brandt.
Naast de basisfuncties zoals monteren of overgangen en titels invoegen is er ook aandacht voor het laden van videofragmenten zowel analoog als digitaal, het combineren met foto's, video-effecten toevoegen en de vele mogelijkheden van DVD-menu’s.
Verder wordt er op een duidelijke manier aangegeven in welke volgorde u de mogelijke handelingen verricht om een goed eindresultaat te bereiken. Ook het opslaan, exporteren en programma-instellingen worden behandeld.
Doel van de cursus is, om de cursisten te enthousiasmeren hoe leuk het is om uw eindresulaat met vrienden en bekende te bekijken. De vraag om een kopi zal zeker niet uitblijven.
het is een leuke hobby en zeker goekoper dan de kroeg.

Voor het volgen van deze cursus, dient u zelf het MAGIX programma aan te schaffen. De kosten hiervan bedragen ongeveer € 100,00. Dit geeft een iets vertekend beeld van de kosten van deze cursus.

Kostenspecificatie Bedrag
Cursusboek /td> €    38,90
12 lessen à 2 uur €    210,00
Totaal, excl softwareprogramma van Magix € 248,90

Ter Info

U meldt zich aan voor een volledige cursus. Indien u vroegtijdig stopt, wordt het resterende lesgeld niet geretourneerd of verrekend met een andere te volgen cursus.

Betaling

Het verschuldigde cursusgeld en de kosten van het cursusboek, moeten minimaal 6 weken voor aanvang van de cursus worden overgemaakt op rekeningnummer NL03 INGB 0668 5326 96
t.n.v. H. Boonstra.

Wanneer u niet zeker weet of deze cursus wel iets voor u is en ook de kosten een belemmering zijn, kunt u starten met de cursus Windows Live Moviemaker. De kosten van deze cursus zijn aanzienlijk lager, maar natuurlijk ook de functionaliteiten.

© Copyright 2012-2019 Computercursussen-Almere. All Rights reserved.
Made by Computercursussen Almere        Bijgewerkt op: 30 juni 2019